Connect with us

Powered by

SME x startup

Slushin toimitusjohtaja: Menestymiseen tarvitaan jatkuva oppimisen palo

Tarinat

Slushin toimitusjohtaja: Menestymiseen tarvitaan jatkuva oppimisen palo

Tuotantotaloutta opiskelevan Marianne Vikkulan nousu Slushin talkootyöntekijästä toimitusjohtajaksi on ollut varsin nopea.

24-vuotias Vikkula hyppäsi liikkuvaan junaan, kun hänet valittiin kasvuyritystapahtuman ykkösnaiseksi viime kesänä. Toimitusjohtaja sai päättää kaksipäiväisen Slushin eilen hyvissä fiiliksissä.

– Kyllä nyt tuntuu hyvältä. Tosi paljon on tullut positiivista palautetta ja minulla on kiitollinen olo tiimille tehdystä työstä, Vikkula totesi Yrittäjäsanomille hetkeä ennen Slushin aikataulutetun ohjelman päättymistä.

Positiivisimpana yllätyksenä Vikkula poimii Slush-vuodesta teknologiamessujen oman erikoislennon Yhdysvaltain San Franciscosta Helsinkiin. Koneessa matkusti noin 300 sijoittajaa, yrittäjää ja yritysjohtajaa sekä toimittajaa.

–Se lento Piilaaksosta tänne, kaiken kovan työn jälkeen, miten se toteutettiin ja minkälainen fiilis siellä koneessa oli – se oli tosi positiivinen yllätys.

Tuotantotaloutta opiskelevan Vikkulan nousu Slushin talkootyöntekijästä hallitukseen, varatoimitusjohtajaksi ja vetovastuuseen on ollut nopea. Vikkulan mukaan menestymisen takana on jatkuva oppimisen palo ja tiimihengen luominen.

Katso videolta koko Marianne Vikkulan haastattelu.

Teksti: Juhani Ojalehto

Continue Reading

Muita kategoriassa Tarinat

To Top